Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Inzamelactie; leerlingen en juf op de radio!
21 september 2023
Vanochtend meteen om half 9 was het zover: radio presentator Quincy Kompier interviewde Noor en Esmee (groep 8), de initiatiefnemers van de flessen-inzamelactie. Ook juf Marina van groep 8 kwam aan het woord. De gesprekken zijn meteen 's ochtends uitgezonden.
Lees meer
Inzamelactie Libië en Marokko
19 september 2023
Na de ramp in Marokko hebben twee leerlingen uit groep 8 gelijk een actie op touw gezet om geld in te zamelen. Wij vinden dit zo’n goed initiatief dat we aan ze gevraagd hebben of ze dit ook op school willen doen. Zowel voor Marokko als voor Libië.
Lees meer
JOSEE: steunpunt passend onderwijs in de regio Eemland
31 mei 2023
Heb je vragen over passend onderwijs of loop je vast op school dan kun je terecht bij het jeugd- en oudersteunpunt Eemland: JOSEE. Op www.josee.nu vinden jeugdigen en hun ouders en verzorgers toegankelijke, objectieve informatie over passend onderwijs.
Lees meer
Open dag Poolse School Amersfoort
24 mei 2023
Gevestigd in Het Openbaar Kindcentrum Het Nieuwe Land is De Poolse School een belangrijke verbindende factoor voor de Poolse gemeenschap in Amersfoort en omgeving.
Lees meer
Openbaar Kindcentrum Het Nieuwe Land feestelijk geopend
01 mei 2023
Het openbare karakter van dit kindcentrum is een fundamenteel onderdeel. Want elk kind verdient een plek om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen, ongeacht de afkomst.
Lees meer
Combi-court geplaatst!
16 maart 2023
Op de plek van het oude voetbalveld staat nu een multi-sportkooi geschikt voor voetbal, hockey, tennis, volleyball en basketbal.
Lees meer
Atelierlessen techniek
17 februari 2023
Vandaag in groep 4 de laatste les 'totempaal maken' . Een serie van 3 lessen. Onder leiding van cultuurcoach/-juf Annet en geholpen door enkele ouders en juf Quinty. De leerlingen leerden vijlen, timmeren, boren, figuurzagen, etc. Wat een geweldige ervaring!
Lees meer
Open dag 10 maart 2023
13 februari 2023
Op vrijdag 10 maart 2023 openen Meerkringscholen en alle andere Amersfoortse basisscholen hun deuren voor nieuwe ouders en kinderen. Ouders/verzorgers die op zoek zijn naar een school voor kun kin(deren) maken op deze manier op een laagdrempelige manier kennis met de school en de sfeer.
Lees meer
Leerlingen dragen steentje bij aan noodhulp aardbeving
10 februari 2023
Leerlingen dragen steentje bij aan noodhulp aardbeving
Lees meer
Onze nieuwe mediatoren
08 december 2022
Na een mooie training van vier bijeenkomsten hebben we in onze bovenbouw weer acht nieuwe mediatoren!
Lees meer
Pagina 1 van 6Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  Volgende   Laatste   
Openbaar Kindcentrum Het Nieuwe Land:
Samen één team
Openbaar Kindcentrum Het Nieuwe Land:
Altijd in de buurt
Openbaar Kindcentrum Het Nieuwe Land:
Voorbereid op de toekomst

Contact

Openbaar Kindcentrum Het Nieuwe Land
Watersteeg 87
3824 EL  Amersfoort
Tel.: 033 4565307
info.nieuweland@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Volg ons op Facebook. Met onze ouders communiceren we via Parro (onderwijs) en Jaamo (opvang). 

Samenwerking

Openbaar Kindcentrum Het Nieuwe Land is onderdeel van Stichting Meerkring en Ska (Stichting Kinderopvang Amersfoort). Wil je werken in het basisonderwijs en/of de kinderopvang in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl