Aanmelding Openbaar Kindcentrum Het Nieuwe Land


 Is ons kindcentrum de plek waar ook jóuw kind de wereld gaat verkennen? Wat fijn dat je hem of haar aan ons toevertrouwt!

Aanmelden opvang

Wil je meer informatie of je kind aanmelden voor het kinderdagverblijf, de speelleergroep of de bso? Klik hier of bel 033 - 470 13 03. We helpen je graag verder!

Aanmelden onderwijs

Eerste aanmelding voor onderwijs:
Je kunt jouw kind op elke leeftijd bij ons kindcentrum aanmelden voor onderwijs. De aanmelding is pas definitief als jouw kind tenminste drie jaar oud is. Via het aanmeldformulier kun je jouw kind(eren) bij ons aanmelden.

Aanmelding zij-instroom voor de groepen 1 t/m 8:
Komt jouw kind van een ander kindcentrum of andere basisschool? Aanmelding van deze kinderen kan volgens de regels en afspraken in het aanmeldbeleid van onze overkoepelende Stichting Meerkring. Dit kun je nalezen in het document aanmeld- en toelatingsbeleid leerlingen.

Denk je dat jouw kind extra ondersteuning nodig heeft? Geef dat dan aan ons door bij de aanmelding. Is jouw kind op meerdere kindcentra of basisscholen aangemeld, dan kun je dat ook op het aanmeldformulier aangeven.
Openbaar Kindcentrum Het Nieuwe Land:
Samen één team
Openbaar Kindcentrum Het Nieuwe Land:
Altijd in de buurt
Openbaar Kindcentrum Het Nieuwe Land:
Voorbereid op de toekomst

Contact

Openbaar Kindcentrum Het Nieuwe Land
Watersteeg 87
3824 EL  Amersfoort
Tel.: 033 4565307
info.nieuweland@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Volg ons op Facebook en Instagram. Met onze ouders communiceren we via Parro (onderwijs) en Jaamo (opvang). 

 

Samenwerking

Openbaar Kindcentrum Het Nieuwe Land is onderdeel van Stichting Meerkring en Ska (Stichting Kinderopvang Amersfoort). Wil je werken in het basisonderwijs en/of de kinderopvang in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl